HOZE Sushiya
stängt idag
Sushirestaurang Catering
Edomae sushi served in our 6 seat counter. Traditional sushi served in a humble environment.
We dont have take away services and dont serve any alcoholic beverages.
No credit cards. Please bring cash. Uppdatera beskrivning
Recensioner
Kommentarer (6)
Inlägg (5)
Hitta ett hotell nära HOZE Sushiya
Recensera HOZE Sushiya
Laddar kommentars-fält...
2013-11-21
Så mycket mer än bara sushi! Fantastiska råvaror och hantverk, fick förmånen att äta hummer, sjöborre, krabbsmör, gös, kummel, sill, 3 sorters tonfisk...
Så mycket mer än bara sushi! Fantastiska råvaror och hantverk, fick förmånen att äta hummer, sjöborre, krabbsmör, gös, kummel, sill, 3 sorters tonfisk...
2018-07-06
One of the best restaurant experiences I have ever had. This place has my warmest recommendations.
One of the best restaurant experiences I have ever had. This place has my warmest recommendations.
2018-04-19
Helt fantastiskt
Helt fantastiskt
2018-03-28
En fantastisk kväll och matupplevelse! Allt från bemötande till smaker och inredning. Lugnt, harmoniskt samt med en imponerande kunskap. Far & son i...
En fantastisk kväll och matupplevelse! Allt från bemötande till smaker och inredning. Lugnt, harmoniskt samt med en imponerande kunskap. Far & son i...
2018-02-24
Magiskt!
Magiskt!
2018-01-19
Otroligt bra! En ytterst svårslagen matupplevelse! Om man nångång har möjligheten att gå hit, så kommer man inte ångra sig!
Otroligt bra! En ytterst svårslagen matupplevelse! Om man nångång har möjligheten att gå hit, så kommer man inte ångra sig!
2017-12-14
En UPPLEVELSE utöver det vanliga!
En UPPLEVELSE utöver det vanliga!
2017-12-14
Helt fantastiskt!
Helt fantastiskt!
2017-12-06
Fantastiskt och nyskapande. Fisk du måste prova!
Fantastiskt och nyskapande. Fisk du måste prova!
2017-09-28
Absolutely sensational! Can't wait to go back.
Absolutely sensational! Can't wait to go back.
2017-09-02
The best omakase in Sweden. Top-notch sushi accompanied with other dishes.
The best omakase in Sweden. Top-notch sushi accompanied with other dishes.
2017-07-21
Går ej att beskriva, måste upplevas.
Går ej att beskriva, måste upplevas.
2017-07-15
Mycket god smakupplevelse, fantastiskt!
Mycket god smakupplevelse, fantastiskt!
2017-03-26
Fabulous food, creative thinking, a perfectionist behind the counter.. Dont miss this !!
Fabulous food, creative thinking, a perfectionist behind the counter.. Dont miss this !!
2017-03-12
Fantastisk mat! Ville inte att kvällen och maten skulle ta slut. Sushin är bästa jag smakat någonsin. Kommer definitivt tillbaka!
Fantastisk mat! Ville inte att kvällen och maten skulle ta slut. Sushin är bästa jag smakat någonsin. Kommer definitivt tillbaka!
2017-03-11
Magiskt, vackert och elegant. Förträffligt gott och mycket trevligt.
Magiskt, vackert och elegant. Förträffligt gott och mycket trevligt.
2017-03-02
Det var en ibland nästan "känslosam" upplevelse att äta här. Helt konstigt gott !! Blev typ lite ledsen varje gång jag tuggat i mig, ville inte det...
Det var en ibland nästan "känslosam" upplevelse att äta här. Helt konstigt gott !! Blev typ lite ledsen varje gång jag tuggat i mig, ville inte det...
2016-12-05
Fantastiskt
Fantastiskt
2016-11-20
Världsklass!
Världsklass!
2016-10-01
Fantastiska smaker och ett engagemang av kocken José som inspirerar. Lite show bakom bardisken och en fin dialog med José som guidade oss genom rä...
Fantastiska smaker och ett engagemang av kocken José som inspirerar. Lite show bakom bardisken och en fin dialog med José som guidade oss genom rä...
Kommentarer om HOZE Sushiya
2017-04-25
Hej, tycker er hemsida är lite otydlig. Bokade precis bord den 16 juni men vill gå på Hoze, hamnade jag på Bifångst? Vad är skillnaden? Vad innebär dryckespaket? Har ni serveringstillstånd?
Hej, tycker er hemsida är lite otydlig. Bokade precis bord den 16 juni men vill gå på Hoze, hamnade jag på Bifångst? Vad är skillnaden? Vad innebär dryckespaket? Har ni serveringstillstånd?
2016-11-04
Tack för en otrolig och fantastisk upplevelse! We´ll be back!
Tack för en otrolig och fantastisk upplevelse! We´ll be back!
2015-12-04
Jag måste få tacka dig för den bästa Miljö/Kulinariska/bemötande upplevelse jag och min sambo upplevt! Det var outstanding! Har dock inte riktigt fått tjejen att förstå att vi inte kan leva utan en "ice shaver" :) Vi ser verkligen fram emot nästa besök! H
Jag måste få tacka dig för den bästa Miljö/Kulinariska/bemötande upplevelse jag och min sambo upplevt! Det var outstanding! Har dock inte riktigt fått tjejen att förstå att vi inte kan leva utan en "ice shaver" :) Vi ser verkligen fram emot nästa besök! H
2015-08-12
Hej! Har du möjlighet att göra ett event åt mig 7 oktober. Skulle behöva besked under dagen. Kan du ringa på 0707-681007? Jens Sandros
Hej! Har du möjlighet att göra ett event åt mig 7 oktober. Skulle behöva besked under dagen. Kan du ringa på 0707-681007? Jens Sandros
2015-06-03
Min fru älskar japanskt och jag vill överraska henne med det bästa stället i Sverige. Kan ni ta emot oss på fredag 21 augusti?
Min fru älskar japanskt och jag vill överraska henne med det bästa stället i Sverige. Kan ni ta emot oss på fredag 21 augusti?
2015-04-11
Hej! Jag försökte boka hos er via mail ([email protected]) men har inte fått svar sedan förra veckan. Tar ni fortfarande emot reservationer den vägen?
Hej! Jag försökte boka hos er via mail ([email protected]) men har inte fått svar sedan förra veckan. Tar ni fortfarande emot reservationer den vägen?
Inlägg från HOZE Sushiya
2017-05-31
2 seats free in our pocket restaurant this Friday. PM or enter the @bifangst website if interested. #bifangst #withinhoze
2 seats free in our pocket restaurant this Friday. PM or enter the @bifangst website if interested. #bifangst #withinhoze
2017-05-20
Pumkin dish at @murmurtulum. Best meal in Tulum so far. Everything is top top, but this dish was damn good. #bishokukin_mexico
Pumkin dish at @murmurtulum. Best meal in Tulum so far. Everything is top top, but this dish was damn good. #bishokukin_mexico
2017-05-13
New snack on the menu. Lacto-fermented unripe strawberry "mille feuille" with raw scallop, green apple and flowering garlic-mustard leaves. #hozerestaurant
New snack on the menu. Lacto-fermented unripe strawberry "mille feuille" with raw scallop, green apple and flowering garlic-mustard leaves. #hozerestaurant
2017-05-11
We might be fully booked but we also have a back pocket for those more intimate dining experiences. @bifangst is now serving white miso braised premium Swedish eggplant with chicken fat emulsion and nasturtium leaves. Go get it. Link to the website in the
We might be fully booked but we also have a back pocket for those more intimate dining experiences. @bifangst is now serving white miso braised premium Swedish eggplant with chicken fat emulsion and nasturtium leaves. Go get it. Link to the website in the
2017-05-09
Birthday gift and birthday wish to myself. Bought tools for crafting wood utensils. First pair of chopsticks done out of a dried out branch of beech I found while foraging. #hozerestaurant
Birthday gift and birthday wish to myself. Bought tools for crafting wood utensils. First pair of chopsticks done out of a dried out branch of beech I found while foraging. #hozerestaurant
Popularitet för HOZE Sushiya
Sociala-Medier-popularitet:
Utgångspunkten för detta värde är antalet besökare, checkins, och likes på Facebook under de senaste månaderna.
Mest aktivitet i november:
Mest aktivitet runt lunch:
HOZE Sushiya har totalt 1385 besökare (checkins) och 3430 likes.
20 recensioner av HOZE Sushiya.
Snittbetyg
5
av 5.